Salutació final d’un dels delegats del CoReP en el Camp de la L5I a Berlín, 19 d’agost de 2023

      Comentaris tancats a Salutació final d’un dels delegats del CoReP en el Camp de la L5I a Berlín, 19 d’agost de 2023

En nom del Col·lectiu Permanent Revolució (CoReP), agraïsc a tots els camarades pel vostre acolliment i, en particular, a la direcció de L5I per la invitació i a l’equip del campament per l’organització.

Vaig participar en la revolta juvenil de maig de 1968 a França i em vaig fer comunista quan vaig veure la força de la classe obrera en la vaga general de juny. Quina lliçó aprendre? No hi ha revolució sense joves i sense oprimits. Però només una classe social pot liderar una revolució, i aqueixa és la classe obrera.

La política d’identitat és, en el millor dels casos, antiautoritarisme, anarquisme. La política d’identitat és, en el pitjor dels casos, burgesa, del tipus del Partit Demòcrata estatunidenc, que és capitalista i imperialista de dalt a baix.

La propera revolució no resultarà de la suma de diversos moviments dels oprimits. La propera revolució serà dirigida pels treballadors que lluitaran contra l’explotació capitalista i contra totes les opressions, sota l’hegemonia de la classe obrera.

No serà un esdeveniment pacífic. Per a tindre èxit, necessitem un partit revolucionari, un partit construït sobre els sòlids fonaments del marxisme, un partit guiat per la tradició del Partit Bolxevic, de la Internacional Comunista, de la IV Internacional.

  Visca la revolució alemanya, visca la revolució europea, visca la revolució mundial!