Socialisme o barbàrie!

      Comentaris tancats a Socialisme o barbàrie!

Fora d’Ucraïna l’imperialisme rus! Des del 24 de febrer, es lliura a Ucraïna una guerra que està provocant la fugida de milions de refugiats i desenes de milers de morts… Més informació »

Cuba: per la revolució política, que expulse del poder la burocràcia restauracionista i estenga la revolució proletària a tota Amèrica

      Comentaris tancats a Cuba: per la revolució política, que expulse del poder la burocràcia restauracionista i estenga la revolució proletària a tota Amèrica

Les protestes massives iniciades el 10 de juliol de 2021 i esteses per tot el territori cubà han marcat un abans i després en la relació de les masses treballadores… Més informació »

A baix Iván Duque, la seua repressió i tots els seus projectes de fam i misèria! Vaga General! Per un govern obrer i camperol a Colòmbia!

      Comentaris tancats a A baix Iván Duque, la seua repressió i tots els seus projectes de fam i misèria! Vaga General! Per un govern obrer i camperol a Colòmbia!

Colòmbia viu aquests dies un autèntic alçament obrer i camperol reprimit amb una violència inusitada pel govern d’Iván Duque, hereu polític de l’expresident, latifundista, narcotraficant i organitzador de milícies paramilitars,… Més informació »